Passer for
Videregaaende
Idé
Kjetil Berge
Produksjon
Nordnorsk Kunstnersenter
Kunstnere
Kjetil Ingvar Berge
Lokaler
Klasserom
Dager
1
Varighet
Etter avtale
Antall elever
20
Berta Movie Star

Kjetil Berge viser sin video, Berta Sigurdas Love Tour, der en tenåring leser 9 selvskrevne kjærlighetsdikt. Denne tenåringen går en spesiell skjebne i møte, og hennes største problem er redselen for å bli glemt. Videoen er bare første del av dette verket. Gjennom møtet med elever skal verket utvikles videre og fullføres. Møtet med elevene blir en del av verket.

Tilbud om workshop: For skoler som har linjer med formgivingsfag, media/kommunikasjon eller helsefag, tilbys det en workshop i tillegg til forestillingen. Denne workshopen er et ekko av forestillingen og vil ta forskjellig form, alt etter faglig tilnærming. Aktuelle tilnærminger: Kjærlighetsmotivet, i skrift, broderi, trykk etc. For medie/kommunikasjon kan det være aktuelt å jobbe med intervjuteknikk, ved bruk av egen mobiltelefon.

Presentasjon av utøverne
Kjetil Berge er født i 1957. han er bosatt i Vestvågøy i Lofoten og litt i London. Utdannet billedkunstner med utdannelse fra Bergen, Portugal og London. han jobber med Skulptur, video, performance, grafikk og foto.