Ny bok og utstillingsåpning! I morgen, lørdag åpner vi Trygve Luktvasslimos utstilling "Et liv uten ekko". Det blir også filmvisning i Svolvær kino, samtale med kunstneren og lansering av boken om Luktvasslimos filmtrilogi.

Join us for the opening tomorrow of the exhibition "A Life With No Echo" by Trygve Luktvasslimo. There will be a film screening at the Svolvaer Film Theatre, an artist talk and launch of a new publication on the  trilogy.
#luktvasslimo #nnks #alifewithnoecho

Ny bok og utstillingsåpning! I morgen, lørdag åpner vi Trygve Luktvasslimos utstilling «Et liv uten ekko». Det blir også filmvisning i Svolvær kino, samtale med kunstneren og lansering av boken om Luktvasslimos filmtrilogi.

Join us for the opening tomorrow of the exhibition «A Life With No Echo» by Trygve Luktvasslimo. There will be a film screening at the Svolvaer Film Theatre, an artist talk and launch of a new publication on the trilogy.
#luktvasslimo #nnks #alifewithnoecho