Søknadsfrist: mandag 01 februar 2016

Nå er Søknadsportalen klar og kan testes.

Jeg foreslår at Svein oppretter en ny Utlysning med seg selv som juryleder og frist litt frem i tid, og legger til de medarbeiderne som skal jobbe med vurdering av søknader.

Andre medarbeidere kan bes om å legge inn søknad, om de har tid; jeg kommer nok også til å søke. Jeg tror det er en fordel å gjøre testingen mest mulig reell.

Når det har kommet inn noen søknader settes fristen tilbake til en tidligere dato, for eksempel 1. februar, slik at «jurypanelet» blir aktivt på utlysningssiden.

Husk at utlysningen må markeres som «open» for at jurymedlemmer og søknader skal se den, det er en «checkbox» for dette i kontrollpanelet.

Merk også Utskriftsfunksjonen; den finner du i knapperaden sammen med sorteringsknappene. Her kan du skjule deler av innholdet i utskriften, tanken er at Juryleder kan ta en komplett utskrift til seg selv rett før jurymøter, og i tillegg en «sensurert» utskrift til jurymedlemmer, om det for eksempel er ønske om å skjule søkernes navn, jurymedlemmenes kommentarer eller andre ting. Jurymedlemmene har ikke denne utskriftsfunksjonen; de ser aldri noe annet enn sine egne kommentarer.

Ved siden av utskriftsknappen ligger en knapp for å endre statusmelding; det er den teksten som vises fremme på portalen/siden for utlysninger. Her er det ok å oppdatere litt underveis, spesielt når søknadsfristen går ut. Dette feltet finnes også inne i kontrollpaneet, på selve utlysningen. Merk at det går ut en mail til juyleder, jurymedlemmer og administratorer hver gang en utlysning redigeres og lagres på nytt via kontrollpanelet.

Tips: når du oppretter en ny Utlysning, er det best å lagre den som kladd før du klikker på publiser, ellers kan mailen som går ut bli litt mangelfull.

Søkere mottar en enkel mail når de legger inn søknad, men jeg droppet å sende mail til juryleder samtidig, for det kan kanskje bli litt mye spam.

 

 

			

Du må være logget inn for å søke.